Spring naar de inhoud

Wie zijn wij

CLIMBR is een jong en dynamisch team, dat al jaren gepassioneerd meedraait in de klimsport. Onze liefde voor avontuur, natuur en klimmen maakte van de rotsen een tweede thuis. Een gevoel die we graag willen delen met andere klimmers en hun gezelschap.

Als kind verloren we ons hart in de magische bossen van Fontainebleau. De jaren erna gebruikten we om bouldermassieven in Europa te verkennen. Nu willen we met onze kennis, ervaring en visie anderen ondersteunen. In hun zoektocht naar een uitdaging, in het ontsnappen uit de dagelijkse sleur, in het realiseren van een klimdroom.

Klimmers zijn er in alle soorten en vormen, we zijn er voor iedereen. Een gezellig weekendje met vrienden, de klimmer op zoek naar de bèta in zijn ultieme projectje, een eerste ervaring op rots, een weekendje weg met het gezin.

Met CLIMBR willen we zorgen voor een plek om samen te komen, een thuis weg van thuis, een plek om herinneringen te maken, nieuwe mensen te leren kennen met de zelfde passie voor avontuur en klimmen.

Ons doel is het samenbrengen van de hechte klimcommunity.

Together We Are CLIMBR.