Spring naar de inhoud

Indoor begeleiding

One on one, for more fun

Basiscursussen en groepslessen geven jou een mooie zet in de richting van een betere klimervaring. Wij gaan een stapje verder. Samen met jou kijken we naar sterktes, zwaktes, potentieel en persoonlijke valkuilen.

De inhoud van lessen kan gaan over verschillende kernaspecten (opwarming, technieken, krachttraining, blessurepreventie, allround begeleiding voor net dat niveautje meer,…)

Wanneer de sessies plaats vinden, wie jou mag begeleiden (Pieter of Dawn), lengtes of boulderen, beslis je helemaal zelf.

Neem gerust contact op voor meer informatie, we helpen je graag!

It takes two to tango

Ben je samen met je klimpartner op zoek naar extra stimulatie? Het bijschaven van jullie klimtechnieken of een trainingsschema om samen aan de slag te kunnen? Wij helpen jullie graag verder.

Samen bekijken we wat jullie willen bereiken. De opgestelde lessen worden afgestemd op jullie individueel niveau, terwijl we er voor zorgen dat jullie de opdrachten samen kunnen afwerken.

Wanneer de sessies plaats vinden, wie jullie mag begeleiden, lengtes of boulderen, beslissen jullie helemaal zelf.

Neem gerust contact op voor meer informatie via de contact form onderaan deze pagina.

The more, the merrier

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Zijn jullie met een gezellige bende op zoek naar een groepsactiviteit? Klimmen is zeker een sport die jullie zal uitdagen. Het is een sport die toegankelijk is voor alle mensen, die graag hun grenzen verleggen.

Of zoeken jullie een trekker om de persoonlijke trainer te worden van jullie bende? Wij springen graag mee op de wagen. In een gestructureerde omgeving voorzien we gedifferentieerde trainingsmogelijkheden voor iedereen, met oog op veilig en blessurevrij trainen.

Samen bekijken we wat jullie willen bereiken. De opgestelde opdrachten worden gedifferentieerd volgens jullie individueel niveau, zodat jullie de trainingen samen kunnen doorlopen.

Wanneer de sessies plaats vinden, lengtes of boulderen, beslissen jullie helemaal zelf.