Fontainebleau

TREFFEN

Ben je al wegwijs in Fontainebleau, maar ga je mee voor de sfeer en gezelligheid, zonder je zorgen te moeten maken over accomodatie en catering?

Binnen de module treffen voorzien wij camping (2x), ontbijt (2x), lunch (2x), gezonde tussendoortjes, aperitief en een stevige avondmaaltijd. Verder ben je vrij om onze organisatie te volgen naar het gekozen massief of je eigen ding te doen.

Prijs per persoon voor een standaard weekend: 60euro (excl. crashpad, vervoer, langere weekends komen aan een meerkost)

Optioneel vervoer van uit Gent

FIRST TIMER

Is het klimmen op rots voor jou een nieuwe ervaring? We helpen je graag op weg!

Tijdens een gezellig weekend geven we jou de nodige bagage om veilig te boulderen. Naast een initiatie valveiligheid en een toelichting over het gebruik van de topografische kaarten, geniet je de begeleiding van een enthousiaste medewerker. Samen zoeken jullie naar gepaste uitdagingen op rots.

Net zoals onze treffers, geniet je van camping en catering.

Prijs per persoon voor een standaard weekend: 100 euro (incl. camping, catering, materiaalgebruik: crashpad en topo’s, begeleiding. excl. vervoer, langere weekends komen aan een meerkost)

Optioneel vervoer van uit Gent

KIDS@FONT

Ook klimmers met kinderen zijn meer dan welkom tijdens onze weekends. Wij voorzien begeleiding op de rots vanaf 6 jaar. Zo zijn ouders vrij om zelf te klimmen, te wandelen in de bossen of de gezellige dorpjes in de buurt te verkennen.

Prijs per kind voor een standaard weekend: 130 euro (incl. camping, catering, begeleiding tot 16u, crashpad. excl. vervoer, langere weekends komen aan een meerkost)

Is jouw zoon/dochter 10jaar of ouder, dan kunnen ze volledig zelfstandig mee.

Prijs per kind voor een standaard weekend: 180 euro (incl. camping, catering, begeleiding, crashpad, vervoer, langere weekends komen aan een meerkost, vertrek vanuit Gent)

We are CLIMBR

Climbing isn’t a sport, it’s a lifestyle