Spring naar de inhoud

FAQ

Wat als ik niet de hele trip mee kan?

Neem dan gerust contact met ons op, we maken een prijs op maat van jouw trip.

Kan ik een annulatie verzekering nemen?

Ja dit kan, tijdens de check-out kan je de annulatie verzekering aanvinken.

kan ik een crash pad huren?

Ja dit kan je gewoon aan duiden in de shop. Je kiest het gekozen weekend en de shop zegt je hoeveel het zal kosten voor deze periode.

Kan mijn kind zelfstandig mee met jullie?

Is jouw kind ouder dan 12 dan kan die op zelfstandige basis mee op elk event.

Zijn crash pad’s inbegrepen in de prijs?

Als je mee gaat als First timer of Kids@font dan zit er een crashpad inbegrepen. Als treffen of Youth treffen kan je altijd een pad huren via de shop.

Wat leer je in de First timer lessen?

De First timers gaan samen met een ervaren begeleider op stap. Samen gaan de First timers aan de slag met het leggen van crashpads, spotten, het lezen van routes, veilig vallen, oriënteren in de bossen, de do’s en donts van boulderen en hoe je als klimmer jouw ecologische voetafdruk kan verkleinen.

Wat is het verschil tussen kids@font en het youth treffen?

Bij de youth treffen module zal je op zelfstandige basis te werk gaan. Er wordt van jou verwacht dat je veilig kan klimmen met oog voor milieu en omgeving. Bij de kids@font module word je begeleid door een ervaren begeleider die je zal leren over crashpads, spotten, het lezen van routes, veilig vallen, oriënteren in de bossen, de do’s en donts van boulderen en hoe je als klimmer jouw ecologische voetafdruk kan verkleinen.

Wat is CLIMBR training?

CLIMBR training is een initiatief van Ervaren trainer Wesley. Samen met Wesley ga je opzoek naar jouw sterktes en zwaktes op de bouldermuur. Nadien kan je kiezen om verder te gaan met Wesley om te trainen. Zo gaan jullie samen aan de slag om van deze zwaktes, sterktes te maken en van jou een boulderbeast te maken. De trainingen gaan door op zelfstandige basis, je maakt gebruik van een uitgebreid en onderbouwt trainingsschema.

Wat is youth treffen?

Bij een youth treffen ben je een zelfstandige deelnemer ouder dan 12 en jonger dan 18 jaar. Je kent jouw weg in de bossen en kan op een veilige en ecologische manier klimmen. Inbegrepen in de prijs: camping en catering. vervoer en crash pad huur is optioneel. Heb je geen ervaring schrijf je je beter in als First timer.

Van waar vertrekt het CLIMBR vervoer?

Wij vertrekken van uit Gent en verzamelen op de park en ride aan de watersportbaan, recht tegen over de uitrit van de Blaarmeersen dicht bij de R4.

Met welke allergenen wordt er rekening gehouden?

Laat ons gerust weten waar je allergisch aan bent en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Welke schoenen draag ik om te klimmen op rots?

Je draag een klimschoen zoals in een klimzaal. Een gewone sportschoen of wandelschoen zal de rots beschadigen.